Manager sistem de calitate şi siguranţă alimentară
Orhei-Vit
№14867076, 21 ноября 2024
Город:
Оргеев
Образование:
Любое
Опыт работы:
Любой
Зарплата:
Не указана
График:
Полный день
Responsabilităţile principale:
Creează o bază de date a documentaţiei tehnologice interne;
Participă la auditul intern a proceselor de producere la fabrica de conserve din fructe şi legume;
Identifică neconformităţi în procesele de producere la fabrica de conserve din fructe şi legume;
Organizează perfectarea actelor de neconformitate;
Soluţionarea solicitărilor clienţilor – asistenţă pentru clienţi;
Colaborarea cu departamentele oportune în rezolvarea şi asigurarea unui răspuns pentru cererile clienţilor şi reclamaţiile acestora;
Oferă informaţii clienţilor, emite şi transmite e-mailuri, faxuri, scrisori la solicitarea clienţilor despre business-procesele existente, despre calitatea producţiei;
Soluţionează reclamaţiile şi pretenţiile clienţilor;
Înregistrarea în sistem a reclamaţiilor şi gestionarea anchetelor în vederea soluţionării reclamaţiilor;
Prioritizarea sarcinilor astfel încât solicitările/reclamaţiile clienţilor sa fie rezolvate în standardul de timp agreat de procedura internă;
Reprezentarea Companiei în discuţiile cu autorităţile locale, cu clienţii, în ceea ce priveste reclamaţiile;
Organizarea Call Center-ului pentru a spori standardele de calitate ale organizației.
Studii, competenţe, abilităţi:
Specialist în domeniul păstrării şi procesării fructelor şi legumelor;
Experienţă de activitate la fabrici de conserve în funcţii de tehnolog Şef sau Şef producere sau Şef laborator sau secţia controlul tehnic a calităţii (ОТК);
Cunoaşterea standardelor naţionale şi internaţionale în domeniul păstrării şi procesării fructelor şi legumelor;
Experienţă în implementarea şi menţinerea unui sistem de management tip: ISO 9001, ISO 22000, HACCP, etc;
Dorinţă de a învăţa un sistem nou în domeniul asigurării calităţii şi siguranţei alimentare;
Studii superioare în domeniul tehnologiei alimentelor;
Cunoaşterea limbilor română, rusă şi engleză;
Abilităţi de comunicare dezvoltate şi orientarea spre rezultat;
Experienţa similară într-o companie de producere va constitui un avantaj.
Calităţi personale:
creativitate;
comunicabilitate;
spirit de iniţiativă;
încredere în sine;
capacitate sporită de muncă;
orientare către rezultate.
Oferim:
Instruirea din partea companiei;
Salariu competitiv şi motivant;
Posibilitatea de dezvoltare personală şi profesională;
Stil de conducere democratic;
Amplasarea locului de muncă în or. Orhei, str. Stejarilor, 20.
Selectarea candidaţilor este efectuată în temeiul CV cu fotografie, care se expediază la poşta electronică: hr@orhei-vit.com.
La interviu vor fi invitaţi doar candidaţii selectaţi. E-mail: hr@orhei-vit.com
Creează o bază de date a documentaţiei tehnologice interne;
Participă la auditul intern a proceselor de producere la fabrica de conserve din fructe şi legume;
Identifică neconformităţi în procesele de producere la fabrica de conserve din fructe şi legume;
Organizează perfectarea actelor de neconformitate;
Soluţionarea solicitărilor clienţilor – asistenţă pentru clienţi;
Colaborarea cu departamentele oportune în rezolvarea şi asigurarea unui răspuns pentru cererile clienţilor şi reclamaţiile acestora;
Oferă informaţii clienţilor, emite şi transmite e-mailuri, faxuri, scrisori la solicitarea clienţilor despre business-procesele existente, despre calitatea producţiei;
Soluţionează reclamaţiile şi pretenţiile clienţilor;
Înregistrarea în sistem a reclamaţiilor şi gestionarea anchetelor în vederea soluţionării reclamaţiilor;
Prioritizarea sarcinilor astfel încât solicitările/reclamaţiile clienţilor sa fie rezolvate în standardul de timp agreat de procedura internă;
Reprezentarea Companiei în discuţiile cu autorităţile locale, cu clienţii, în ceea ce priveste reclamaţiile;
Organizarea Call Center-ului pentru a spori standardele de calitate ale organizației.
Studii, competenţe, abilităţi:
Specialist în domeniul păstrării şi procesării fructelor şi legumelor;
Experienţă de activitate la fabrici de conserve în funcţii de tehnolog Şef sau Şef producere sau Şef laborator sau secţia controlul tehnic a calităţii (ОТК);
Cunoaşterea standardelor naţionale şi internaţionale în domeniul păstrării şi procesării fructelor şi legumelor;
Experienţă în implementarea şi menţinerea unui sistem de management tip: ISO 9001, ISO 22000, HACCP, etc;
Dorinţă de a învăţa un sistem nou în domeniul asigurării calităţii şi siguranţei alimentare;
Studii superioare în domeniul tehnologiei alimentelor;
Cunoaşterea limbilor română, rusă şi engleză;
Abilităţi de comunicare dezvoltate şi orientarea spre rezultat;
Experienţa similară într-o companie de producere va constitui un avantaj.
Calităţi personale:
creativitate;
comunicabilitate;
spirit de iniţiativă;
încredere în sine;
capacitate sporită de muncă;
orientare către rezultate.
Oferim:
Instruirea din partea companiei;
Salariu competitiv şi motivant;
Posibilitatea de dezvoltare personală şi profesională;
Stil de conducere democratic;
Amplasarea locului de muncă în or. Orhei, str. Stejarilor, 20.
Selectarea candidaţilor este efectuată în temeiul CV cu fotografie, care se expediază la poşta electronică: hr@orhei-vit.com.
La interviu vor fi invitaţi doar candidaţii selectaţi. E-mail: hr@orhei-vit.com
E-mail:
Закрыть
Готово!
Твое резюме успешно отправлено 🥳
Закрыть
Твое резюме успешно отправлено 🥳